Workshop – Fokus på udvikling af dine spirituelle evner 5. – 6. Oktober 2019, Skanderborg

Fokus på udvikling af dine spirituelle evner workshop med clairvoyant/medium Annette Edel

Lørdag og søndag den 5. – 6. oktober 2019, begge dage kl. 10 – 17
Sted: Center for Inspiration og Undervisning, Lyngvej 16, Hylke, 8660 Skanderborg www.birgittemeinert.dk

Kom tættere på din egen åndelige guide og hjælpere og mærk deres berøringer. Du vil lære at mærke kærligheden fra den åndelige verden, så den føles sand og rigtig for dig. Det vil give dig et stærkere link til den åndelige verden.

Mediumship og psykiske evner er unikke for hver enkelt. Med ekspert hjælp bliver du løftet gennem fælles øvelser og en til én support. Der vil være hjælp og guidance til at udvikle dine spirituelle gaver og åbne for dine muligheder til at nå dit højeste potentiale.
Vi arbejder med mange forskellige facetter indenfor formidling af kontakten til den åndelige verden. Det kan være clairvoyance, afdøde kontakt, platformsarbejde, healing, meditation, englehealing, budskaber, kanalisering, psykometri, psykisk kunst og meget mere.
Workshoppen henvender sig til deltagere på alle niveauer.

Underviser er Annette Edel, internationalt clairvoyant medium, kendt for sit arbejde og sin undervisning, som hun udøver i mange lande.
Prisen er 2200 kr. inkl. kaffe/te, frugt og frokost sandwich.

Der er mulighed for overnatning på stedet i enkeltværelser eller delte dobbeltværelser, som fordeles efter først til mølle. Skal bestilles hos Birgitte Meinert.

Tilmelding til Birgitte Meinert på tlf. 2838 1581 eller birgitte@birgittemeinert.dk.
Du sikrer dig plads på workshoppen ved tilmelding til Birgitte Meinert og betaling af depositum 1000 kr. til Annette Edel på Mobilpay 51221382 Restbeløbet betales senest 1. oktober 2019 til samme nummer.