02.09.2024 kl. 14 – 06.09.2024 kl. 12

Årets spirituelle sommerskole ved Clairvoyant/medium med Annette Edel

Årets spirituelle sommerskole ved Clairvoyant/medium med Annette Edel 2-6 september 2024 på det historiske og hyggelige Hvedholm slot ved Fåborg.

Kom og vær med til total forkælelse. Og få en fantastisk oplevelse. Jeg er der for dig❤️

Underviser Clairvoyant/medium Annette Edel. Meditation, guidekontakt, healing, clairvoyance, afdødekontakt. M.m.

Jeg dækker alle former for medieskab, og jeg sørger for du bliver introduceret ordentligt. Og du får bygget et fundament op. Vi arbejder udfra min spirituelle filosofi. Vi er et team og arbejder udfra at alle er unikke.

Der vil være spirituelle indslag som ikke står i programmet . Du får dit eget værelse, med bad og toilet, du skal ikke dele værelse med nogen. Værelserne fordeles efter først til mølle, særlige behov ønsker drøftes med Gert.

Der arbejdes hele dagen, kun afbrudt af pauser. Om aftenen vil der være forskellige former for spirituelle oplevelser. Der vil være Ghostwalk en aften ved nattetid på slottet og vores fysiske aften en anden aften, meditation ved bål en aften. I

2024 vil der være 2 aftener med foredrag af gæstelærer der vil vise og fortælle hvordan de arbejder.

En dag/aften vil det være klarsynsdemonstration med underviser og der vil være forskellige tiltag om aftenen.

Der er festmiddag sidste aften.

Fredag hvor vi holder afslutning, vil der som noget helt nyt være 1-1 samtaler med Annette Edel der ser clairvoyantisk på hvilke af dine evner du kan fokusere mere på. Og hvilke muligheder du står foran.

Denne skole er for alle, vi løfter os i fællesskab. Fra nybegyndere til øvede. Jeg hjælper hver enkelt videre. Ingen vil føle sig udenfor. Vi er der for hinanden.

Speciel kost aftales med bookeren Gert før opholdet. Der er fuld forplejning.

Kontantpris 11800. Kr Afdrag 12800 med Depositum på 3200 den 1/11 og øvrige betalinger 1/3, 1/5 og 1/7. Alle betalinger er låst fra 1. Juli og tilbagebetales ikke .

Oplys navn tlf og event på indbetalingen. Indbetaling foregår via bankoverførsel, konto nr oplyses ved booking.

For booking kontakt Gert tlf 22140812 Begrænsede pladser. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Læs mere her