1. juni 2023 kl. 19.30 -21.00: Klarsynsaften i Rønne

Sted: GSH Strandvejen , Rønne

Seeren og clairvoyanten Annette Edel kommer igen til GSH Strandvejen i Rønne Bornholm til en fascinerende aften i åndernes magt. Aftenen i huset skaber de perfekte rammer for åndelig kontakt. Annette Edel vil vise, hvordan hun skaber kontakt til afdøde og videreformidler beskeder til pårørende i salen.


Aftenen foregår på en høj energi, og Annette er kendt for sin præcision og store empati, som flere gæster måske allerede har oplevet. Det hele kommer til at foregå i trygge rammer, og der er humor, glæde og alvor i luften. Lige som vi kender det fra dem, der er gået i forvejen. Måske får du besked fra én du har kendt.


Om mediet Annette Edel

Annette arbejder som internationalt clairvoyant/medium i mange lande og har været på tv og youtube mv. Hun er også en yderst dygtig underviser i både Danmark, England, Norge, Grønland og Tyskland. Og tager turen over Atlanterhavet i sept. og gæster U.S.A Hun er kendt for at være korrekt, etisk og empatisk. Fokus for hendes klarsynsaftener som denne er er god energi og livsglæde.


Pris 200kr i kontanter, ingen Mobilpay eller kort


Dørene åbnes kl 19.00

Tilmelding Jeanne sms tlf 60 13 56 46