1. november kl. 19.30 – 21.00: Klarsynsaften i Skanderborg

Sted: Lyngvej 16, Skanderborg


Seeren og clairvoyanten Annette Edel vender tilbage til Skanderborg til en fascinerende aften i åndernes magt. Aftenen i huset skaber de perfekte rammer for åndelig kontakt. Annette Edel vil vise, hvordan hun skaber kontakt til afdøde og videreformidler beskeder til pårørende i salen.

Aftenen foregår på en høj energi, og Annette er kendt for sin præcision og store empati, som flere gæster måske allerede har oplevet. Det hele kommer til at foregå i trygge rammer, og der er humor, glæde og alvor i luften. Lige som vi kender det fra dem, der er gået i forvejen. Måske du får en besked fra, du har kendt.

Om mediet Annette Edel
Annette arbejder som internationalt clairvoyant/medium i mange lande og har været på tv og youtube mv. Hun er også en yderst dygtig underviser i både Danmark, England, Norge, Grønland og Tyskland. Og USA og Costa Rica. Her starter Annette Edel op med også at arbejde fra midt September 2023 . Hun er kendt for at være korrekt, etisk og empatisk. Fokus for hendes klarsynsaftener som denne er er god energi og livsglæde.

Billetter købes kontant i døren. 200kr.

Ingen Mobilpay eller kort
Tilmelding Birgitte +45 28 38 15 81

Læs mere her