13. november 19.30 – 21.00: Klarsynsaften i Rødekro

Sted: Vestergade 2, Rødekro

Seer og clairvoyant Annette Edel kommer tilbage til Rødekro og til en fascinerende aften i åndernes magt. Aftenen i huset skaber de perfekte rammer for åndelig kontakt. Annette Edel vil vise, hvordan hun skaber kontakt til afdøde og videreformidler beskeder til pårørende i salen. Aftenen foregår på en høj energi, og Annette er kendt for sin præcision og store empati, som flere gæster måske allerede har oplevet.

Det hele kommer til at foregå i trygge rammer, og der er humor, glæde og alvor i luften. Lige som vi kender det fra dem, der er gået i forvejen. Måske får du en besked fra en, du har kendt.

Om mediet Annette Edel
Annette arbejder som internationalt clairvoyant/medium i mange lande og har været på tv og youtube mv. Hun er også en yderst dygtig underviser i både Danmark, England, Norge, Grønland og Tyskland.

September 2023 indtager Annette også USA og Costa Rica. Hun er kendt for at være korrekt, etisk og empatisk. Fokus for hendes klarsynsaftener som denne er er god energi og livsglæde. Gå ikke glip af denne aften. ( Børn ifølge med voksne og i ro er også velkomne)


Entre 200kr i kontanter. Ingen Mobilpay eller kort


Tilmelding til Pia på sms tlf 29 82 41 04

Læs mere her