18. – 19. september, kl. 18.30 – 21.30, Sprituel Miniworkshop i Rønne

Sted: Rønne

Velkommen til spirituel mini workshop og et kig i Annette’s spirituelle verden. Hvor du får et kærligt spark. Det er spirituel workshop med Selvudvikling og kom tættere på din egen åndelige guide og hjælpere og mærk deres berøringer. Afprøv dine evner. Du vil lære at mærke kærligheden fra den åndelige verden, så den føles sand og rigtig for dig. Det vil give dig et stærkere link til den åndelige verden. Hver workshop er forskellig .

Mediumship og psykiske evner er unikke for hver enkelt. Med ekspert hjælp bliver du løftet gennem fælles øvelser og en til én support. Der vil være hjælp og guidance til at udvikle dine spirituelle gaver og åbne for dine muligheder til at nå dit højeste potentiale.

Vi arbejder med mange forskellige facetter indenfor formidling af kontakten til den åndelige verden. Det kan være clairvoyance, afdøde kontakt, platformsarbejde, healing, meditation, englehealing, budskaber, kanalisering, psykometri, psykisk kunst og meget mere.

Workshoppen henvender sig til deltagere på alle niveauer .

Underviser er Annette Edel, internationalt clairvoyant medium, kendt for sit arbejde og sin undervisning, som hun udøver i mange lande.


Begrænsede pladser. Alle der har lyst kan deltage .
Tilmelding skal ske til Annette sms på tlf 51221382
Workshoppen er over 2 aftener fra 18.30-21.30
Pris incl kaffe og te og sødt. 1800kr som betales ved booking på Mobilpay 59629


Adressen oplyses ved booking.

Læs mere her