Arrangementer 2022


15. – 16. januar, Lørdag kl. 10 – 17, søndag kl. 10 – 16: Udvikling af dine spirituelle evner, workshop

Sted: Lyngvej 16, 8660 Skanderborg, Danmark

Kom tættere på din egen åndelige guide og hjælpere og mærk deres berøringer. Du vil lære at mærke kærligheden fra den åndelige verden, så den føles sand og rigtig for dig. Det vil give dig et stærkere link til den åndelige verden.

Mediumship og psykiske evner er unikke for hver enkelt. Med ekspert hjælp bliver du løftet gennem fælles øvelser og en til én support. Der vil være hjælp og guidance til at udvikle dine spirituelle gaver og åbne for dine muligheder til at nå dit højeste potentiale.

Vi arbejder med mange forskellige facetter indenfor formidling af kontakten til den åndelige verden. Det kan være clairvoyance, afdøde kontakt, platformsarbejde, healing, meditation, englehealing, budskaber, kanalisering, psykometri, psykisk kunst og meget mere.

Workshoppen henvender sig til deltagere på alle niveauer.
Underviser er Annette Edel, internationalt clairvoyant medium, kendt for sit arbejde og sin undervisning, som hun udøver i mange lande.

Prisen er 2500 kr. inkl. kaffe/te, kage samt frokost sandwich.
Der er mulighed for overnatning på stedet i enkeltværelser eller delte dobbeltværelser, som fordeles efter først til mølle. Skal bestilles hos Birgitte Meinert.

Lørdag aften kl. 20 fortæller Annette Edel – kun for de overnattende kursister – om sit liv og virke som clairvoyant. Der vil være kaffe/te og lidt mundgodt.

Tilmelding til Birgitte Meinert på tlf. 2838 1581 eller birgitte@birgittemeinert.dk. www.birgittemeinert.dk

Du sikrer dig plads på workshoppen ved tilmelding til Birgitte Meinert og betaling af depositum 1000 kr. til Annette Edel på Mobilpay 59629. Restbeløbet betales senest 1. januar 2022 til samme nummer.

Læs mere her


21. – 25. februar, Sittings i Norge:

Så er jeg tilbage i februar 2022. Du kan allerede nu booke din tid hos booker Anette Ringnes på norske side Anette Ringnes.

SITTINGS MED ANNETTE EDEL:

Annettes sittings varer ca. 45. minutter, og det er rigeligt med tid til at nå vidt og bredt omkring dig! Det er en god idé, at du skriver ned, hvad du gerne vil have svar på.

Annette formidler budskaber fra den åndelige/sjæle verdenen. Det kan være fra afdøde slægtninge, eller det kan være fra andre åndelige vejledere. Jeg både føler, lytter og ser den åndelige verden. Der bruges mange ord, som jeg ikke selv normalt ville vælge, men som du vil kunne genkende. Og altid med en god portion humor og hjertevarme. Det kan handle om fortid-nutid-fremtid

Clairvoyance / afdødekontakt viser dig muligheder, men tager ikke nogen beslutninger for dig. Du har din frie vilje og valg til at leve livet, som du nu finder bedst og mest hensigtsmæssigt. Jeg glæder mig til at møde dig og dine bekendte fra den anden side.

Pris norske kr. 2000kr
Klarsynsaften 300 norske kroner

Læs mere her.


5. – 10. september: Årets spirituelle sommerskole på Hvedholm slot

Årets spirituelle sommerskole ved Clairvoyant/medium Annette Edel 5. September kl 14.00 til 10. September kl 12.00 2022 på det historiske og hyggelige Hvedholm slot ved Fåborg.

Begrænsede pladser. Først til mølle.

Kom og vær med til total forkælelse. Og få en fantastisk oplevelse. Jeg er der for dig❤️

Underviser Clairvoyant/medium Annette Edel. Meditation, guidekontakt, healing, clairvoyance, afdødekontakt. m.m. Jeg dækker alle former for medieskab, og jeg sørger for du bliver introduceret ordentligt.

Der vil være gæsteundervisere 2 aftener i løbet af ugen. Vi er et team og arbejder udfra at alle er unikke.

Pris 9800kr i enkeltværelse som fordeles efter først til mølle.

Der arbejdes hele dagen, kun afbrudt af pauser. Om aftenen vil der være forskellige former for spirituelle oplevelser. Der vil være Ghostwalk en aften ved nattetid på slottet og aften meditation ved solnedgang. En anden aften vil det være klanghealingskoncert med John Virkmann og klarsynsdemonstration med underviser. Samt Tapping med ånderne og festmiddag sidste aften. Hvert år er der nye ting der kan opleves.

Denne skole er for alle, vi løfter os i fællesskab. Fra nybegyndere til øvede. Jeg hjælper hver enkelt videre.

Speciel kost aftales med bookeren Gert før opholdet. Der er fuld forplejning. Der betales depositum ved tilmelding. Konto nr / mobilpay oplyses ved booking som er gældende. Og depositum tilbagebetales ikke. Oplys navn tlf og event på indbetalingen. Restbeløb kan opdeles i mindre beløb og betales som det passer i økonomien. Dog betales det sidste beløb senest 1. Juli og aftales med booker.

For booking og info kontakt Gert tlf 22 14 08 12. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Læs mere her