Kurser / Retreats

22. – 23. 08 kl. 10.00 – 17.00 begge dage, Hammersvej 3, 3480 Fredensborg:

Workshop. Udvikling af dine spirituelle evner med clairvoyant/medium Annette Edel.

Kom tættere på din egen åndelige guide og hjælpere og mærk deres berøringer. Du vil lære at mærke kærligheden fra den åndelige verden, så den føles sand og rigtig for dig. Det vil give dig et stærkere link til den åndelige verden.

Mediumship og psykiske evner er unikke for hver enkelt. Med ekspert hjælp bliver du løftet gennem fælles øvelser og en til én support. Der vil være hjælp og guidance til at udvikle dine spirituelle gaver og åbne for dine muligheder til at nå dit højeste potentiale.

Vi arbejder med mange forskellige facetter indenfor formidling af kontakten til den åndelige verden. Det kan være clairvoyance, afdøde kontakt, platformsarbejde, healing, meditation, englehealing, budskaber, kanalisering, psykometri, psykisk kunst og meget mere. Workshoppen henvender sig til deltagere på alle niveauer.

Underviser er Annette Edel, internationalt clairvoyant medium, kendt for sit arbejde og sin undervisning, som hun udøver i mange lande.

Prisen er 2200 kr. inkl. kaffe/te, frugt og frokost sandwich. Du sikrer dig plads på workshoppen ved tilmelding til Annette Edel på tlf 51221382 og betaling af depositum 1000 kr. til Annette Edel på Mobilpay 59629 skriv workshop på og dato.

Husk først at tilmelde dig hos Annette Edel. Vigtigt da der er begrænsede pladser. Depostium tilbagebetales ikke. Restbeløbet betales senest 1. Aug 2020 til samme nummer.

Tilmelding skal ske til Annette tlf 51221382


08. – 12. 02 2021, Hvedholm Slot:

Årets spirituelle vinterskole ved Clairvoyant/medium Annette Edel


Vinter 2021 på det historiske og hyggelige Hvedholm slot ved Fåborg
Kom og vær med til total forkælelse. Og få en fantastisk oplevelse. Jeg er der for dig ❤️

Underviser:
Clairvoyant/medium Annette Edel.

Meditation, guidekontakt, healing, clairvoyance, afdødekontakt. mm Jeg dækker alle former for medieskab, og jeg sørger for du bliver introduceret ordentligt. Vi er et team og arbejder udfra at alle er unikke.
Pris: 9800 KR i enkeltværelse som fordeles efter først til mølle.


Der arbejdes hele dagen, kun afbrudt af pauser. Om aftenen vil der være forskellige former for spirituelle oplevelser. Der vil være Ghostwalk en aften ved nattetid på slottet og aften meditation ved solnedgang. En anden aften vil det være klarsynsdemonstration med underviser den ene aften. Samt festmiddag sidste aften. Denne skole er for alle, vi løfter os i fællesskab. Fra nybegyndere til øvede. Jeg hjælper hver enkelt videre. Der vil være indslag som f.eks. en skøn klanghealing koncert.


Speciel kost aftales med bookeren Gert før opholdet. Der er fuld forplejning
Der betales depositum på 2800 kr ved tilmelding. Konto nr / mobilpay oplyses ved booking. Depositum tilbagebetales ikke. Oplys navn tlf og event på indbetalingen.
Restbeløb på 7000 kr kan opdeles i mindre beløb og betales som det passer i økonomien. Dog betales det sidste beløb senest 10. Januar 2021 og aftales med booker.

Booking: +45 22 14 08 12 hos Gert