Skole for Clairvoyance og Medieskab, 2023 – 2024

Skole for udvikling af Clairvoyance/Medieskab og healing ved clairvoyant Annette Edel på Hvedholm slot i Fåborg

Dette forløb henvender sig til dig der ønsker at udvikle sig som clairvoyant medie og healer. Det henvender sig til dig som ønsker at at arbejde med dig selv på et personligt plan og målrettet og seriøst .


Uddannelsen er formet efter mine mange år som clairvoyant medium og healer. Og jeg vil ud fra det give dig den læring du skal bruge i din udvikling. Og du vil få redskaber med dig til at opnå den styrke og fortrolighed, du skal bruge for at stå på egne ben. Du vil blive hjulpet og guidet igennem, clairvoyance-medie uddannelsen, som hos mig er dybt seriøs og målrettet.


Du skal være indstillet på et meget intensivt forløb med hjemmearbejde, og du skal kunne samarbejde med de øvrige på holdet. Du vil komme i en meget udviklende proces omkring dig selv, du skal være klar til forandringer og blive styrket på alle fronter. Jeg forventer at du imellem weekenderne inden du går til eksamen har haft 35 prøvekaniner, og ellers vil du udover det få hjemmearbejde for. Det styrker dig i din yderligere udvikling som clairvoyant medie og healer.


Kontakt til din guide og meditationer vil være en del af hver eneste weekend og det at sidde i energien. Hver deltager vil i løbet af kurset få en personlig guidening og samtale med mig, således at vi sammen får det bedste frem i dig….


Uddannelsen finder sted på Hvedholm Slot og overnatning sker i skønne palæer ved Hvedholm Slot. Du sørger selv for forplejning . Der er køkken i palæerne.

Der arbejdes med.

  • Din udvikling
  • Clairvoyance
  • Onlineclairvoyance-skypevideo
  • Platformsclairvoyance-afdødekontakt
  • Afdødekontakt
  • Healing-englehealing
  • Kommunikation
  • Etik
  • Husrensning
  • Fysisk medieskab

Alle har eget værelse eget bad, ingen forplejning. betaling ved tilmelding
Ved 1. Gang fuldbetaling 34000 kr.


Eller del betaling 36.000kr, depositum 9000 kr ved tilmelding og resten, 27.000kr 14 dage før første kursusdag. Alt aftales og afregnes med booker Gert på tlf 22140812
Aftalen er bindende og tilbagebetales ikke.

Weekenderne er fordelt på denne måde over 4 weekender med start fredage kl 13.00 og sluttes søndag kl 16.00
Der arbejdes også fredag og lørdag aften til kl 21.00

24-25-26 November 2023
23-24-25 januar 2024
29-30-31 marts 2024
24-25-26 maj 2024

26. Maj med en offentlig eksamen
Certifikat gives efter endt eksamen.

For at sikre at netop du får mest muligt ud af dette forløb, er der begrænsede antal pladser

Der er personlig optagelses samtale . Enten ved fysisk fremmøde eller over Messenger/FaceTime med clairvoyant Annette Edel

Læs mere her