Gavekort til den komplette Guidede Meditation

kr.249,00

Gavekort til den komplette Guidede Mediation

Varenummer (SKU): havets_moder_komplet-1 Kategorier: ,

Beskrivelse

Gavekort til:

Tre enkle guidede meditationer med musik og med hver sin måde at finde ro og fordybelse. At lytte til en sådan guidet meditation kan afhjælpe stress. Du vil kunne finde ind til dig selv. Mød lysets kraft! Meditation “Havets moder” har den grønlandske sanger Frederik Elsner fra bandet Nanook leveret musik og sang til.

Lydfilen indeholder:

  1. Havets Moder
  2. Sindets Ro
  3. Skovens Lyd

Efter købet får du tilsendt et downloadlink på din mail.

Varigheden af lydfilen er omkring 50 minutter.

Havets moder: Når du arbejder med denne meditation, når du dybt ind i din egen kerne og energi. Derved skabes et bevidsthedsrum, som løfter energien i dig Annette Edels tekst og Frederik Elsners musik skaber et rum der skaber løft til havet, jorden og den nye bevidsthed på vores klode.

Sindets ro: Oplev hvordan mødet med et spirituelt lysvæsen giver dig en helt unik ro i dit sind og din krop.

Skovens lyd: Giver dig en meget personlig oplevelse af den energi og ro og fred, som du rummer, men som bliver meget håndgribelig, når du oplever Skovens Lyd

Hvordan virker gavekortet:

Du bestiller gavekortet i dit navn og med dit login. Efter dette køb går det op til 48 timer, så får du tilsendt en gavekortkode på din mail. Denne kode skal du blot videresende til din bekendte, som skal have gavekortet.

Adressen din bekendte skal anvende, hedder således:  “https://annetteedel.dk/vare/guidet-meditation/”

Din bekendte går herefter ind på oversigten og køber den komplette meditation, og oplyser gavekortkoden (“rabatkode”). Herved opnås 100% rabat, og din bekendte får herefter adgang til meditationen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.