Klarsynsaften, 26. februar 2024, 19.30, i Støberihallen, Hillerød

kr.215,00

Klarsynsaften,  26. februar  2024,  i Støberihallen, Nordstensvej 1, Hillerød

Seeren og clairvoyanten Annette Edel vil vise, hvordan hun skaber kontakt til afdøde og videreformidler beskeder til pårørende i salen.

 

16 på lager

Varenummer (SKU): Stoeberihal-klarsyn-26-februar-2024 Kategori:

Beskrivelse

Klarsynsaften med Annette Edel

Seeren og clairvoyanten Annette Edel vil vise, hvordan hun skaber kontakt til afdøde og videreformidler beskeder til pårørende i salen.


Aftenen foregår på en høj energi, og Annette er kendt for sin præcision og store empati, som flere gæster måske allerede har oplevet.

Det hele kommer til at foregå i trygge rammer, og der er humor, glæde og alvor i luften. Lige som vi kender det fra dem, der er gået i forvejen.
Måske får du besked fra én, du har kendt.

 

Om mediet Annette Edel

Annette arbejder som internationalt clairvoyant/medium i mange lande og har været på tv og youtube mv. Hun er også en yderst dygtig underviser i både Danmark, England, Norge, Grønland, Costa Rica, USA og Tyskland


Hun er kendt for at være korrekt, etisk og empatisk. Fokus for hendes klarsynsaftener som denne er er god energi og livsglæde.

Sted

Nordstensvej 1, Hillerød

Tidspunkt

Den 26. februar 2024  kl 19.30-21.00. Dørene åbnes kl 19.00

Pris

200 kr + 15 kr gebyr. Ialt 215 kr. Dertil kommer gebyr til din kortudbyder.

Billet

Kvitteringen pr. E-mail er din entre, så hav den klar som papir eller på din mail, ved entreen. Billetter købt via nettet refunderes kun ved aflysning af arrangementet.