26. – 27. oktober, kl. 10-16: Spirituel Workshop i Frederiksværk

Velkommen til spirituel workshop og et kig i Annette’s spirituelle verden. Hvor du får et kærligt spark.

Det er spirituel workshop med Selvudvikling og kom tættere på din egen åndelige guide og hjælpere og mærk deres berøringer. Afprøv dine evner. Du vil lære at mærke kærligheden fra den åndelige verden, så den føles sand og rigtig for dig. Det vil give dig et stærkere link til den åndelige verden. Hver workshop er forskellig .


Mediumship og psykiske evner er unikke for hver enkelt. Med ekspert hjælp bliver du løftet gennem fælles øvelser og en til én support. Der vil være hjælp og guidance til at udvikle dine spirituelle gaver og åbne for dine muligheder til at nå dit højeste potentiale.

Vi arbejder med mange forskellige facetter indenfor formidling af kontakten til den åndelige verden. Det kan være clairvoyance, afdøde kontakt, platformsarbejde, healing, meditation, englehealing, budskaber, kanalisering, psykometri, psykisk kunst og meget mere.


Workshoppen henvender sig til deltagere på alle niveauer .


Underviser er Annette Edel, internationalt clairvoyant medium, kendt for sit arbejde og sin undervisning, som hun udøver i mange lande.


Pris 3000kr incl kaffe og kage


Frokost medbringes selv. Der er køleskab.
Begge dage er fra 10.00-16.00
Der gives Diplom for deltagelse.
Tilmelding skal ske til Annette på sms tlf 51221382. Der betales dep. 1500kr ved booking. Rest 1500kr betales senest 1. Juni


Depositum Tilbagebetales ikke.
med Max 12 deltagere.

Læs mere her

Save Your Cart
Share Your Cart