Arrangementer


11. August 19:30 – 21:00: Klarsynsaften i Ebberup. Fyn

Sted: Ebberupvej 70, 5631 Ebberup, Danmark

Læs mere her


12. – 13. august: Private sittings i Ebberup på Fyn

Sted: Ebberupvej 70, 5631 Ebberup, Danmark

Læs mere her


16. august kl. 19.30 – 21.00 : Klarsynsaften i Nakskov

Sted: Søvej 10, 4900 Nakskov, Danmark

Klarsynsaften med Annette Edel
Seeren og clairvoyanten Annette Edel vender tilbage til Nakskov Theater, Søvej 10, Nakskov til en fascinerende aften i åndernes magt. Aftenen i det smukke hus skaber de perfekte rammer for åndelig kontakt. Annette Edel vil vise, hvordan hun skaber kontakt til afdøde og videreformidler beskeder til pårørende i salen. Aftenen foregår på en høj energi, og Annette er kendt for sin præcision og store empati, som flere gæster måske allerede har oplevet. Det hele kommer til at foregå i trygge rammer, og der er humor, glæde og alvor i luften. Lige som vi kender det fra dem, der er gået i forvejen. Måske du får en besked fra, du har kendt.

Om mediet Annette Edel
Annette arbejder som internationalt clairvoyant/medium i mange lande og har været på tv og youtube mv. Hun er også en yderst dygtig underviser i både Danmark, England, Norge, Grønland og Tyskland. Hun er kendt for at være korrekt, etisk og empatisk. Fokus for hendes klarsynsaftener, som denne, er er god energi og livsglæde.


Entre 200kr kontant
ingen mobilpay eller kort. Tilmelding er bindende og skal ske til Marianne på sms tlf +45 31 68 58 21

Læs mere her


30. August – 3. September: Spirituel Sommerskole med Annette Edel

Årets spirituelle sommerskole ved Clairvoyant/medium Annette Edel
2020 på det historiske og hyggelige Hvedholm slot ved Fåborg
Kom og vær med til total forkælelse. Og få en fantastisk oplevelse. Jeg er der for dig❤️
Underviser
Clairvoyant/medium Annette Edel.
Meditation, guidekontakt, healing, clairvoyance, afdødekontakt. M.m. Jeg dækker alle former for medieskab, og jeg sørger for du bliver introduceret ordentligt. Vi er et team og arbejder udfra at alle er unikke.
pris 9800kr i enkeltværelse som fordeles efter først til mølle.
Der arbejdes hele dagen, kun afbrudt af pauser. Om aftenen vil der være forskellige former for spirituelle oplevelser. Der vil være Ghostwalk en aften ved nattetid på slottet og aften meditation ved solnedgang. En anden aften vil det være klanghealingskoncert med John Virkmann og klarsynsdemonstration med underviser den ene aften. Samt Tapping med ånderne og festmiddag sidste aften. Denne skole er for alle, vi løfter os i fællesskab. Fra nybegyndere til øvede. Jeg hjælper hver enkelt videre.
Speciel kost aftales med bookeren Gert før opholdet. Der er fuld forplejning
Der betales Dep.ved tilmelding. Konto nr /mobilpay oplyses ved booking. Som er gældende. Og dep tilbagebetales ikke.oplys navn tlf og event på indbetalingen.
Restbeløb kan opdeles i mindre beløb og betales som det passer i økonomien. Dog betales det sidste beløb senest 1. Juli og Aftales med booker.

For booking og info kontakt Gert tlf 22140812
Begrænsede pladser. Vi glæder os til at byde dig velkommen.


13. sept – 15. sept kl. 09.30 – 17.00: Private sittings i Skanderborg

Sted: Lyngvej 16, 8660 Skanderborg, Danmark

Annettes sittings varer ca. 45. minutter, og det er rigeligt med tid til at nå vidt og bredt omkring dig! Det er en god idé, at du skriver ned, hvad du gerne vil have svar på. Annette formidler budskaber fra den åndelige/sjæle verdenen. Det kan være fra afdøde slægtninge, eller det kan være fra andre åndelige vejledere.. Jeg både føler, lytter og ser den åndelige verden. Der bruges mange ord, som jeg ikke selv normalt ville vælge, men som du vil kunne genkende. Og altid med en god portion humor og hjertevarme. Det kan handle om fortid-nutid-fremtid.
Clairvoyance / afdødekontakt viser dig muligheder, men tager ikke nogen beslutninger for dig. Du har din frie vilje og valg til at leve livet, som du nu finder bedst og mest hensigtsmæssigt. Jeg glæder mig til at møde dig og dine bekendte fra den anden side.

Pris kr. 1.500,- , kontakt Birgitte +45 28 38 15 81


17. sept – 19. sept kl. 10.00 – 18.00: Private sittings i Rødding

SITTINGS MED ANNETTE EDEL

Annettes sittings varer ca. 45. minutter, og det er rigeligt med tid til at nå vidt og bredt omkring dig! Det er en god idé, at du skriver ned, hvad du gerne vil have svar på. Annette formidler budskaber fra den åndelige/sjæle verdenen. Det kan være fra afdøde slægtninge, eller det kan være fra andre åndelige vejledere.. Jeg både føler, lytter og ser den åndelige verden. Der bruges mange ord, som jeg ikke selv normalt ville vælge, men som du vil kunne genkende. Og altid med en god portion humor og hjertevarme. Det kan handle om fortid-nutid-fremtid


Clairvoyance / afdødekontakt viser dig muligheder, men tager ikke nogen beslutninger for dig. Du har din frie vilje og valg til at leve livet, som du nu finder bedst og mest hensigtsmæssigt. Jeg glæder mig til at møde dig og dine bekendte fra den anden side.

Pris kr. 1.500,- ,
Booking Yvonne
tlf +45 26 79 09 07


28. sept – 12. okt 2021: Private sittings i Nuuk

Privat sitting ca 45 min 1500kr. Betales kontant, ingen mobilpay og kort
Fortid og nutid samt fremtid og afdødekontakt . Få svar på problemstillinger og kontakt til afdøde. Du er velkommen til at optage din sitting.
Booking Amalie +299 260863
Ane Sofie +299 554632

Læs mere her


28. sept – 12. okt: Privat healing med clairvoyant Annette Edel i Nuuk

Spirit sunrise

Healing er håndspålæggelse som kan af hjælpe stress og uro og angst og sorg. Vil give et boost af energi. Du ligger på en briks påklædt med tæppe over dig. Og hører afslappende musik , Og jeg healer dig med englenes hjælp. Pris for ca 40 min. 1200kr 3 x 40 min tilbud 3000kr betales kontant ingen mobilpay eller kort. Mere info kan du læse om på


Booking Ane Sofie +299 554632
Amalie +299 260863

Læs mere her


9. og 10. oktober i Nuuk. Åndelig/spirituel Workshop i Nuuk med clairvoyant Annette Edel

Fokus på udvikling af dine spirituelle evner workshop med clairvoyant/medium Annette EdelLørdag og søndag den 9-10 Oktober begge dage kl. 10 – 17
Kom tættere på din egen åndelige guide og hjælpere og mærk deres berøringer. Du vil lære at mærke kærligheden fra den åndelige verden, så den føles sand og rigtig for dig. Det vil give dig et stærkere link til den åndelige verden.
Mediumship og psykiske evner er unikke for hver enkelt. Med ekspert hjælp bliver du løftet gennem fælles øvelser og en til én support. Der vil være hjælp og guidance til at udvikle dine spirituelle gaver og åbne for dine muligheder til at nå dit højeste potentiale.
Vi arbejder med mange forskellige facetter indenfor formidling af kontakten til den åndelige verden. Det kan være clairvoyance, afdøde kontakt, platformsarbejde, healing, meditation, englehealing, budskaber, kanalisering, psykometri, psykisk kunst og meget mere.
Workshoppen henvender sig til deltagere på alle niveauer.
Underviser er Annette Edel, internationalt clairvoyant medium, kendt for sit arbejde og sin undervisning, som hun udøver i mange lande.
Prisen er 2500. inkl. kaffe/te, snack og frokost sandwich. Samt eftermiddagskaffe med kage.
Du sikrer dig plads på workshoppen ved tilmelding til Amalia på tlf 26 08 63 eller Ane Sofie Tlf +299 554632
Der betales 1000kr ved tilmelding Dep. Tilbagebetales ikke . Restbeløbet betales kontant på dagen. Ingen mobilpay eller kort.
Stedet er HHE

Læs mere her


18. okt – 30. okt: Private sittings i Ilulissat med clairvoyant Annette Edel

Private sittings ca 45 min. Fortid og nutid samt fremtid. Du kan evt få svar på problemstillinger osv. husk at skrive spørgsmål ned så ser vi til sidst om du ikke har fået svar på det undervejs.
Pris 1500 kr som betales kontant ingen mobilpay eller kort
Booking skal ske til Laila 00 299 48 44 15

Læs mere her


18. okt – 30 . okt: Private healinger i Ilulissat med clairvoyant Annette Edel

Healing er håndspålæggelse som kan af hjælpe stress og uro og angst og sorg. Vil give et boost af energi. Du ligger på en briks påklædt med tæppe over dig. Og hører afslappende musik , Og jeg healer dig med englenes hjælp. Pris for ca 40 min. 1200kr 3 x 40 min tilbud 3000kr betales kontant ingen mobilpay eller kort.
Booking Laila 00 299 48 44 1

Læs mere her.


1. – 6. nov: Private sittings og healinger i Sisimiut

Private sittings 45 min. 1500kr betales kontant ingen mobilpay eller kort

Fortid og nutid og fremtid samt afdødekontakt . Få svar på problemstillinger
Booking Elisabeth 220011


Healing ca 40 min. 1200kr

3 x healing tilbud 3000kr betales kontant. Ingen mobilpay eller kort. Healing er håndspålæggelse. Og kan afhjælpe stress og uro og angst, sorg og meget mere. Positiv og healende energi med englenes hjælp


5. – 7. december kl 10 – 17: Private sittings på Bornholm, Rønne

SITTINGS MED ANNETTE EDEL

Annettes sittings varer ca. 45. minutter, og det er rigeligt med tid til at nå vidt og bredt omkring dig! Det er en god idé, at du skriver ned, hvad du gerne vil have svar på.

Annette formidler budskaber fra den åndelige/sjæle verdenen. Det kan være fra afdøde slægtninge, eller det kan være fra andre åndelige vejledere.. Jeg både føler, lytter og ser den åndelige verden. Der bruges mange ord, som jeg ikke selv normalt ville vælge, men som du vil kunne genkende. Og altid med en god portion humor og hjertevarme. Det kan handle om fortid-nutid-fremtid
Clairvoyance / afdødekontakt viser dig muligheder, men tager ikke nogen beslutninger for dig. Du har din frie vilje og valg til at leve livet, som du nu finder bedst og mest hensigtsmæssigt.

Jeg glæder mig til at møde dig og dine bekendte fra den anden side.

Læs mere her.

Pris kr. 1.500,- , Booking tina’s hudpleje tlf +45 29 85 79 93


6. december 19.30 – 21.00: Klarsynsaften i Rønne på Bornholm

Klarsynsaften med Annette Edel
Seeren og clairvoyanten Annette Edel som vender tilbage til sin fødeø til en fascinerende aften i åndernes magt. På GSH.

Aftenen i det smukke hus skaber de perfekte rammer for åndelig kontakt. Annette Edel vil vise, hvordan hun skaber kontakt til afdøde og videreformidler beskeder til pårørende i salen.

Aftenen foregår på en høj energi, og Annette er kendt for sin præcision og store empati, som flere gæster måske allerede har oplevet. Det hele kommer til at foregå i trygge rammer, og der er humor, glæde og alvor i luften. Lige som vi kender det fra dem, der er gået i forvejen.

Måske du får en besked fra en du har kendt.

Om mediet Annette Edel
Annette arbejder som internationalt clairvoyant/medium i mange lande og har været på tv og youtube mv. Hun er også en yderst dygtig underviser i både Danmark, England, Norge, Grønland og Tyskland. Hun er kendt for at være korrekt, etisk og empatisk. Fokus for hendes klarsynsaftener som denne er er god energi og livsglæde.


Entre 200kr kontant ingen mobilpay eller kort.
Tilmelding er bindende. Sms på tlf til Tina’s Hudpleje Tlf +45 29 85 79 93.
Adressen er GSH Strandvejen 79, 3700 Rønne

Læs mere her


Se tidligere arrangementer for 2020 her

Se tidligere arrangementer for 2021 her

Jeg holder løbende klarsynsaftener, sittings og andre arrangementer.

Se dem her:  https://www.facebook.com/pg/AnnetteEdelClairvoyant/events/